CrossFit Kids (4-7 år) HT 2024

CrossFit Kids är för våra minsta barn. Här är det primära målet att få en positiv upplevelse av rörelse och träningsmiljön. Vi utforskar rörelse och träning genom lek och samarbete. Vi lär oss att träna i grupp, introduceras till grundläggande rörelser inom CrossFit och gymnastik samt försöker att bygga en så stor och bred bas som möjligt för ett framtida liv fyllt av rörelse, oavsett om det är i form av CrossFit eller annan idrott/träning.

Barnen får röra sig på ett varierat och funktionellt sätt där vi hoppar, kastar, klättrar, bär, pressar, drar och lyfter tillsammans. Syftet är att inspirera barnen till rörelse och att träning är ett roligt och naturligt inslag i livet. 

Kurstid: Söndagar kl 09:00-09:45 (45 minuter)

Kursperiod: Vi startar vecka 36 (8/9) och tränar varje söndag till och med vecka 49 (8/12). Uppehåll höstlovet v.44 (3/11)

Pris och anmälan: 1 995 kr (13 tillfällen). I anmälningsavgiften ingår en t-shirt denna termin - ange önskad storlek i samband med anmälan.

* Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen med full återbetalning. Som en del av CrossFit Nyköpings löpande marknadsföring i sociala medier kan barnen komma att skymtas på bild. Anmälan innebär att man godkänner detta - kontakta info@crossfitnykoping.se om detta inte är önskvärt.

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare