CrossFit Mamma - HT 2023

Vi blir ett gäng tjejer som ses en gång i veckan under sex veckor. Syftet är att du ska få komma igång med din träning på ett roligt, effektivt och inspirerande sätt. Träningsglädje och gemenskap står i fokus och alla kan delta - ingen tidigare kunskap eller träningserfarenhet krävs.

Träningen utgår från övningar inom CrossFit men är anpassade i svårighetsgrad, vikt och repsantal. I träningen förekommer inga hopp eller maxinsatser i lyft utan fokus ligger på att bygga upp styrka, rörlighet, uthållighet och koordination efter graviditet och förlossning. Vi utgår från att alla graviditeter, förlossningar och återhämtning efteråt ser olika ut och därför kommer vi att ha olika alternativ på övningar utifrån varje deltagares förutsättningar.

Barn är givetvis välkomna att följa med under passet. Ta gärna med dig babysitter, bilskydd, lekmatta, bärsele eller något annat som du vet att ditt barn trivs i.

Vi rekommenderar att det har gått minst 12 veckor sedan din förlossning och att du har varit på efterkontroll hos din barnmorska. 

När: Tisdagar kl. 09:30-10:30
Nästa kursstart: Tisdag 5/9 2023
Pris: 6 tillfällen 1 450:-
 

Kursen leds av Linn Lundborg som är lic. personlig tränare och har egen erfarenhet av träning under och efter graviditet. Kontakta info@crossfitnykoping.se om du har frågor eller funderingar. 

Varmt välkommen med din anmälan! 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.